• Masterclass voor vrouwelijke artsen Je gaat het pas zien als je het door hebt

  Wat is dat toch waar je steeds tegenaan loopt? Waardoor je niet of minder gezien wordt en waarom je steeds het gevoel hebt om je toch anders voor te moeten doen dan je eigenlijk bent? Cultuur op het werk is vaak ongrijpbaar. Wij identificeren samen met jou de mechanismen die spelen en maken de (impliciete) regels zichtbaar. Want als je het door hebt, kan je het zien. En ermee spelen!
  Behalve als masterclass ook inzetbaar als individuele coaching

  Teamworkshop Wat heb je nou liever?

  Johan Cruijff wees ons al op het belang van samenwerking in teams: ‘wat heb je nou liever, 1 goed 11-tal of 11 goede 1- tallen?’ In deze workshop gaan we aan de slag met samenwerking in verschil. Het benutten van diversiteit komt niet alleen individuele teamleden maar vooral ook de patiëntenzorg ten goede. We werken dit uit naar tips en acties die meteen inzetbaar zijn voor de deelnemers. Deze workshop is geschikt voor alle typen teams die bij de directe patiëntenzorg betrokken zijn; zowel vakgroepen van een bepaald specialisme als bijvoorbeeld OK-teams met gemengde specialismen en functies.

  Boardroom dynamics Simpel is het moeilijkst

  Ook dat is een uitspraak van Johan Cruijff, ‘simpel is het moeilijkst’, en die geldt voor diversiteit evenzeer als voor voetbal. De meeste bestuurders geven aan dat het voor hen echt niet uitmaakt of iemand man of vrouw is, en zo (simpel)  is het.  Dan zijn er twee mogelijkheden: of vrouwen hebben gewoon minder kwaliteiten, of er zijn andere mechanismen in het spel. Het moge duidelijk zijn, onze boardroom dynamics gaat over het laatste. Wie de regels van het spel kent, zal het beter spelen!

  Verder bieden wij:

  • Quickscans voor de bestaande en gewenste cultuur en de invloed van de vervrouwelijking van de (medische) zorg op uw eigen ziekenhuis of instelling
  • Trainingen om effectief invloed uit te oefenen op cultuur en gedrag
  • Invloedscoaching voor bestuurders, hoogleraren, specialisten

  Vragen en meer informatie? Mail naar epione@seba.nl of bel (31) 20 6820255