• e-coaching

  E-coaching is een nieuw instrument dat aansluit bij de post-crisis behoefte om doelgericht aan de slag te zijn met loopbaan en persoonlijke (management)ontwikkeling.
  Via mail en skype of social media ontvang je opdrachten en feedback en wissel je vragen en antwoorden uit met je coach. Je doet dit als het jou uitkomt: op het werk, ’s avonds thuis, onderweg in de trein…               

  Alleen voor skype gesprekken dien je nog een afspraak te maken.
  In 3 maanden volg je een traject met duidelijke resultaten.

  Waarom e-coaching?
  Door crisis en reorganisaties lijkt er minder tijd te zijn dan vroeger. Of komt het door de social media dat we gewend zijn te kunnen werken zonder reistijd en files? In elk geval spreekt het concept van coaching waarbij je heen en weer reist voor een gesprek van 1 of 2 uur niet iedereen meer aan. Het kan allemaal korter en doelgerichter.
  E-coaching werkt als je zelf in staat bent hoge verantwoordelijkheid te nemen voor je loopbaan en persoonlijke (management)ontwikkeling. Je bespaart op randvoorwaarden en gaat recht op het doel af, op de tijdstippen die je zelf uit kiest.
  Je hoeft geen digitale freak te zijn; als je iets weet van email, browsers, skype en social media kom je gemakkelijk een eind op weg. E-coaching gaat namelijk niet over digitale techniek maar over jouw loopbaan en ontwikkeling. Daarin is het hetzelfde als gewone coaching…

  3 trajecten met duidelijke resultaten in 3 maanden