• Simpel is het moeilijkst

  Seba is expert in het onderwerp diversiteitsmanagement. Trainingen, projecten, boeken, materialen, adviezen en wat al niet meer: we hebben er al 18 jaar ervaring mee.

  In de kern is diversiteitsmanagement voor ons simpelweg het effectief omgaan met verschillen in organisaties en deze voor je laten werken in plaats van tegen je. Maar zoals Cruijff al zei: simpel is het moeilijkst. Over diversiteit wordt snel ingewikkeld gedaan.

  Wij brengen het voor u terug naar heldere stappen die uw organisatie kan uitvoeren en die tot resultaat leiden. Alle verschillen tellen: niet alleen m/v, cultuur of leeftijd maar ook opleiding, afkomst, leefstijl en werkwijze. Verzilver de voordelen van verschillen voor uw organisatie!

  Al ons werk kent een prima wetenschappelijke basis; onderzoeksresultaten zijn door ons vertaald naar praktische instrumenten voor de manager en medewerker van vandaag.

 • De Tien Kritische Succesfactoren
  Tien kritische succesfactoren die doorslaggevend zijn voor het optimaal benutten van divers talent in uw organisatie: hier kunt u ze lezen

  Project
  Lees alles over het benutten en behouden van vluchtelingentalent in organisaties (uit het project Duurzaam & Divers van Seba met UAF) op: http://www.uaf.nl/dend.